Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli bir devran aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayıcı kapılardır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim esenlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi kompetan kadromuz ve rantabl çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi sinein;

Merdivenin kapısının hariçya esaslı açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın durumunda insanların kaçmasını esenlar.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının kesifı yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlar.

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in tahliye temizışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da dide önünde bulundurularak standartlara şık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapısı nedir ve ne kâre yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek için kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu ürkü anında kapının rahat açılması dâhilin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, genellikle A, B ve C Yangın Merdiveni Kapısı olarak sınıflandırılır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin kenarı nöbet, yangın bapları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın saye özelliklerine sahiptir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla bile sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok kesifı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Report this wiki page